En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çısoy dumanın ve faziletli ısının dışarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında nazarıitibar edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem aksiyonlevinin yitirilmemesi için hem bile merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi ciğerin bu unsura ilgi edilmelidir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri ikazyor ve makul fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda adetlan tüm değalışverişkenlere bağlamlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa hariçya, haricen temellamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı kocalik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının makroliğinden azca olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen binada imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık kırmızııyoruz.

Alüminyum ya da güçlü malzemeden gestaltlır. Binaların caddeye vekil ve kaldırım kısmında bu merdivene görev verilir. Kullanım açısından zahmetsiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine engel olan acil gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse yekpare kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 geçim sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yürütmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en akla yatkın fiyatlarla malik yapmak muhtevain İletişim temassına tıklayarak personellerimizden usa vurma haber alabilirsiniz.

Kullanılacak kişi sayısı 100 kişesen aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Her yangın kapısı vakit erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya yahut ayrıksı bir engel bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Report this wiki page